Thassos, Makryammos Bungallows

Sunt multi romani, as spune neasteptat de multi. De fapt, cele mai tari masini din parcare au numere romanesti. Nici nu ma asteptam ca micul hotel cu bungallow-uri sa fie de fap cu sute de casute, mii de turisti. Ma rog, poate ca exagerez, dar este aglomerat. Camera este foarte curata, cu balcon cu vedere la mare, dar altfel nu prea e de 4 stele. Paturile copiilor sunt in aceeasi camera, nu ca la alte hoteluri grecesti.
Complexul de casute, gen Vox Maris Costinesti, dar fara etaj, doar cu camere la parter, este plasat intr-un golf si inconjurat de 2 munti. La cina si micul dejun, mincarea a fost excelenta. Foarte variata, peste, specialitati grecesti, dar si carnati sau friptura cu cartofi prajiti pentru romani. Suc si cafea la discretie, restul cu plata si evident, pret de hotel. Adica 2.60 euro berea la pahar, 20 de euro vin si 3,9 euro apa de 1 litru. Sucuri tot 2,5 – 4,5 euro. Noroc ca avem un supermarket aproape.
Complexul e plin de pauni, care alearga si miauna (!) Peste tot.sunt si caprioare, am sa fac un album foto azi.
Revin cu povesti.

You may also like...

2 Responses

  1. Claudette says:

    va citesc!!!
    distractie placuta in continuare!
    astept pozele cu mare interes!

  1. 20/07/2010

    […] data asta am mers in Thassos. Locatie excelenta daca iubesti marea si calatoriile. Noi am fost la Makryammos Bungalow, zona perfecta pentru familii cu copii sau iubitori de mare si liniste. Sunt insa pe Tassos si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *