Sandalandala – “cel mai camping” din Vama Veche

Sandalandala este cel mai nou și cel mai bine pregătit camping din Vama Veche. În spate la Expirat, pe un gazon impecabil, doar 20 de lei pe zi te despart de o experiență ca în Vest. Toatele și dușuri curate, internet wireless gratuit, un bar cu prețuri mai mult decât decente, mâncare la prețuri bune. La toate acestea se adaugă concertele de muzică, un proiector pentru filme seara, o atmosferă relaxată. Sunt chiar și rafturi cu cărți pentru pasionații de lectură. Decorul este excelent.

Sandalandala -camping
Sandalandala -camping

Sandalandala este un camping pe o suprafață de 4.000 de metri pătrați, capacitatea maximă fiind de 400 de corturi.

Am venit de 1 mai la mare pentru a fi martori la inaugurarea complexului. Primul lucru care impresionează este gazonul, pui cortul direct pe iarba moale 🙂

Sandalandala - camping cu gazon
Sandalandala – camping cu gazon

Campingul Sandalandala din Vama Veche este înconjurat de plante, flori, pomi, pe toată suprafața fiind plantați peste 400 de copaci. De asemenea, extrem de important, sunt peste 30 de prize și se pot încărca toate gadgeturile fără probleme.

Campigul este păzit și suprafața este închisă, nu intră nimeni, nu trebuie să vă faceți griji pentru obiectele personale.

Sandalandala - terasa
Sandalandala – terasa

Terasa din Sandalandala are o capacitate de peste 100 de persoane, sunt mese cu scaune, dar și canapele. Muzică bună și rafturi cu cărți. Dacă nu ai cort și vrei să închiriezi unul, prețul este de 80 de lei/zi. Au avut și o ofertă specială: cazare gratis pe viață pentru cei care își fac tatuaje cu logo-ul Sandalandala. Chiar am văzut mulți oameni că își fac tatuaj… Neașteptat de mulți.

Am fost ieri, 2 mai, la concertul de deschidere susținut de Marius Matache. În seara asta va fi un super-spectacol ROA.

Mi-a plăcut foarte, foarte mult design-ul și amenajarea campingului….

Sandalandala este un proiect Zorile Store. Strategia, numele și indentitatea vizuală au fost construite de către agenția de branding Storience.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *