DisneyLand Park Paris

0575

Fiecare dintre noi ne gandim la un moment dat ca am vrea sa le oferim copiilor nostri o bucatica din magia unei aventuri in Disney Park. De ceva vreme mi-a venit si mie ideea asta, cu gandul la cata bucurie vor avea copiii acasa la personajele lor preferate. Din capul locului m-am gandit cum sa impletesc aventura si cu vizita in Paris, pentru a-mi face si mie o placere cu acesta ocazie, convinsa fiind la parcul e pentru copii si atat. Ei bine m-am inselat amarnic, e greu de stabilit cine s-a distrat mai mult si mai bine, noi adultii sau copiii.
Poze realízate cu Olympus OM-D E-M1 + obiectiv M.Zuiko 12-40mm f:2.8 PRO.

0001

Exista suficiente informatii pe internet pentru a programa cat mai bine o astfel de experienta pentru ca da, este o experienta care trebuie pregatita dinainte, pentru a fi cat mai eficienti si pentru a nu rata atractii importante din parc, dar si pentru a obtine un pret cat mai bun. Biletele de intrare le-am cumparat inainte, de aici, la indemnul lumeamare.ro si am obtinut un pret foarte bun, mult mai bun decat de pe site-ul oficial sau de la intrarea in parc. Daca aveti si cazarea la un hotel Disney atunci aveti niste avantaje, cum ar fi mai mult timp de stat in parc, insa cele mai multe atractii din parc inchid la program, insa e bine sa va interesati de toate optiunile pe care le aveti.

0016

Am ajuns in Disney Park  in aproximativ 40 min cu RER din statia Luxemburg. Am ridicat rapid de la intrare biletele in baza rezervarii de pe internet  si am inceput aventura in parc. Am primit si bonus, noi cumparasem bilete pentru un singur parc si am primit bonus si al doilea parc.

In parc e nevoie de putina organizare. Am gasit si cateva atractii inchise, putine, e drept, dar unele erau dintre cele pe care le aveam in vizor. Am gasit rapid inlocuitori si am folosit cu incredere harta primita la intrare dar si aplicatia de pe telefon.

0007

0006

E greu de intocmit un clasament cu ce ne-a placut mai mult si mai mult. Atat cele mai usurele, cum ar fi calatoria lui Pinochio sau a lui Peter Pan,caruselul lui Lancelor, calatoria cu masinutele din Cars, putin mai aventurose ca  elefantelul zburator sau piratii din Caraibe, jocul cu lasere, sau cele cu mai multa adrenaina cum ar fi Star Tours, Space Mountain Mission 2 (pentru copii peste 10 ani), Big Thunder Mountain sau RC Racer, fiecare are farmecul ei si te poarta intr-o lume de poveste. Trebuie sa tineti cont intotdeauna de restrictiile de varsta sau inaltime, acolo unde exista, in special din motive de securitate a copiilor.Poate fi frustrant pentru ei ca nu au voie in anumite atractii dar gasiti repede altceva cel putin la fel de interesant si pentru varsta lor, asa in cat le trece rapid supararea.

0008

0023

0013

0014

In incinta parcului sunt destule restaurante si zone de shopping, noi insa am venit inarmati cu senvisuri, dulciuri si fructe pe care le-am mancat in timp ce asteptam sa ne vina randul, nimeni nu s-ar fi indurat sa iroseasca din timpul petrecut in parc cu mersul la restaurant.

 

0018

0021

Nu am folosit fast pass pentru ca am fost norocosi, nu am prins decat 2 cozi de 30 de min, in rest ajungeam cam in 10 min. Insa in perioade aglomeate trebuie folosit cu siguranta.

Desi in jur de ora 18.00 au venit cateva picaturi de ploaie nimeni nu se dadea dus. Aveau si de ce sa ramana, spectacolul de lumini, lasere si artificii de la final ne-a fascinat pe toti, mari si mici, si chiar eram de toate varstele, de la copilasi in carut pana la bunici care insoteau sau nu copii. Tare mult ii admir pe cei care erau trecuti bine de 50 de ani dar se tineau de mana ca niste adolescenti si se bucurau ca niste copii de toate atractiile parcului.

0026

0028

Urmariti filmuletul pentru un strop de magie!

mickey from Nico D on Vimeo.

 

Daca planuiti o vizita e bine sa luati in calcul mai multe zile, si, daca aveti timp, poate e bine sa stiti ca din 12 aprilie 2014 se va mai deschide un parc de distractii langa Paris, Asterix, care promote multa distractie. Merita vazut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *