Am fost la Târgul meșterilor populari la Muzeul Astra Sibiu

Muzeul Astra Sibiu a organizat în perioada 11 – 15 august 2017 unul dintre cele mai mari târguri de creatori populari din ṭară. Am fost acolo să îi văd și am redescoperit după niște ani casele din muzeu.

Zilele Iei în Mărginimea Sibiului și Țara Lăpușului – programul evenimentelor

Mândre sunt iile din mărginimea Sibiului, ori cele din țara Lăpușului, iar ele se pregătesc de propriul festival, colorat, vesel, un apel către întoarcerea la valori și rădăcini, în care se va implica întreaga comunitate internațională a entuziaștilor care doresc să traducă vechile semne în cod urban contemporan.

Franța și România colaborează pentru formarea profesională în domeniul turismului

„Întâlnirile franco-române ale turismului” încep anul acesta, vorbim de un schimb de expertiză la nivel bilateral. Ținând seama de complexitatea sectorului, care atinge mai multe domenii de competență și se dovedește a fi transversal, cuprinzând laolaltă sectorul hotelier, alimentația publică, activitățile de recreere sau mediul cultural, sunt prevăzute mai multe dezbateri la înalt nivel, între […]

Câteva imagini la la FITS 2015, festivalul de la Sibiu

Week-end-ul viitor mergem la Sibiu pentru a lua parte la închiderea Festivalului de Teatru de la Sibiu (FITS 2015). După primele două zile vă spun sincer că la anul vom merge direct de la deschidere. N-am participat recent la un eveniment atât de interesant!

Muzeul Astra, Sibiu

Cazare la Sibiu – Hilton

RoJam 20011

Sarbatoarea Bisericilor sapate in piatra

Romaniacs – raliu hard enduro

Vernisaj: Monumentele reconstruite in cadrul proiectului ”Conservarea si restaurarea patrimoniului etnografic din Muzeul in aer liber – Dumbrava Sibiului”

Hotelurile Ana Hospitality Group din Sibiu si Cluj-Napoca respecta Ora Pamantului

Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu