Summer Well, festival prezentat de Orange la Domeniul Ştirbey din Buftea

Festivalul Summer Well, prezentat de Orange, revine anul acesta pe 8 și 9 august la Domeniul Ştirbey din Buftea, cu acces începând de la ora 15:00. Cele 10 trupe care vor cânta în cele două zile de festival sunt: Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves, Sohn. Și anul acesta concursul “I’m with the BAND ®” le oferă câștigătorilor şansa de a fi mai aproape de artiștii Summer Well.

summer_well_11

Sursa foto: StiuUnLoc.Ro

Partenerii festivalului pregătesc programe diverse care să adauge un plus de distracţie pentru cei care îşi doresc mai mult decât muzică live. În zona Orange, cei aflați la festival vor găsi jocuri, un photo wall unde își pot face fotografii și un studio de înregistrări unde pot cânta melodii de la Summer Well și se pot bucura apoi de înregistarea hitului interpretat. În plus, își vor putea achiziționa de la un stand dedicat diverse produse remesh, confecționate din bannere publicitare Orange. Toate fondurile strânse vor fi apoi redirecționate către Asociația Ateliere fără Frontiere, în sprijinul creării de noi oportunități de angajare pentru persoanele dezavantajate. Produsele remesh sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt o dovadă că resurse diverse pot fi reciclate și reutilizate în alt cont ext.

Până pe 1 august, în exclusivitate în Orange shop, abonamentele pentru cele două zile de festival vor fi disponibile la prețul de 199 lei la care se adaugă taxele companiilor de ticketing. Biletele mai pot fi achiziționate și din aplicația Summer Well sau online de pe Easytickets la prețul standard de 239 lei plus taxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *