Turiștii pot rezerva un loc la Cetatea Râşnov, prin Airbnb

Turiştii care doresc să petreacă un weekend altfel au acum posibilitatea să doarmă, în premieră, la Cetatea Râșnov. Aceștia vor putea rezerva pe platforma internațională Airbnb unul dintre cele șase corturi militare amplasate în curtea Cetății, în perioada 5 – 6 august, când în oraș are loc Festivalul de Film Istoric Râșnov.

Ce obiective turistice să vizitați în perioada 10-15 august la Săptămâna Haferland

Am fost pentru a doua oară la evenimentul ce pregătește Săptămâna Haferland, care va fi anul acesta în perioada 10-15 august. Este cea mai mare reuniune a sașilor din România, reveniți acasă după plecarea în Germania.

Cum a fost la Haidook Summer Fest 2016 – marcați 25 iunie în calendare

Anul ăsta am fost la Haidook Summer Fest 2016, un eveniment organizat de cei de la Potcoava Mountain Hideaway. Este un eveniment popular, cu muzică populară, mici și bere, spectacol cu caii de la Potcoava. Mai multe detalii găsiți și pe site-ul lor.

Studenții pot participa la Şcoala de Vară a Festivalului de Film Istoric de la Râşnov

Între 29 iulie şi 7 august 2016, în cadrul celei de-a opta ediţii a Festivalului de Film Istoric Râşnov (FFIR), 15 studenţi şi masteranzi pasionaţi de istorie vor putea participa gratuit la Şcoala de Vară ASTRA.

Summer Well, festival prezentat de Orange la Domeniul Ştirbey din Buftea

Câteva imagini la la FITS 2015, festivalul de la Sibiu

Week-end-ul viitor mergem la Sibiu pentru a lua parte la închiderea Festivalului de Teatru de la Sibiu (FITS 2015). După primele două zile vă spun sincer că la anul vom merge direct de la deschidere. N-am participat recent la un eveniment atât de interesant!

Festival Intercultural de Tradiție Maramureșeană la Sapânța

Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana „Drumul lung spre Cimitirul Vesel” revine in perioada 12 – 16 august la Sapanta. Intregul festival este conceput astfel incat sa puna Maramuresul pe harta turistica si culturala a Europei. Editia de anul acesta include concerte de muzica traditionala si simfonica, ateliere de mestesugarit, degustari de produse locale si vizite […]

St. Patrick’s Day pe 17 martie

Guinness, berea stout numărul 1 în lume, va sărbători St. Patrick’s Day, ca în fiecare an, în puburile din toată ţara. Anul acesta şi-a propus să ofere tuturor iubitorilor acestei beri ocazia de a deveni irlandezi timp de o zi, pe 17 martie.

Romanian Adventure Fest 2012, 1-4 iunie, Nehoiu, judetul Buzau

National Gepgraphic Bags la Padina Fest

Festivalul foclorului la Sibiu

Plai, anul acesta si cu spatiu de camping