SkirtBike organizează a doua ediție a Festivalului Cycle Chic

Comunitatea SkirtBike anunță organizarea celei de a doua ediții ”Cycle Chic Festival”, un eveniment dedicat biciclistelor și tuturor pasionaților de ciclism. Festivalul va avea loc duminică, 14 mai 2017, începând cu orele 10.00, la Verde Stop Arena, str. Barbu Văcărescu, nr. 162-164. Timp de o zi iubitoarele de biciclete vor avea parte de cele mai interesante activități în aer liber, la care sunt invitate să participle alături de prieteni și familiile lor. În cadrul festivalului va avea loc și cea de-a 8-a Paradă SkirtBike, care este deja o tradiție anuală printre biciclistele din București și din alte 15 orașe din țară.  

În cadrul ”Cycle Chic Festival” vor avea loc o serie de evenimente și acțiuni dedicate comunității de bicicliste din București. Acestea se vor bucura de o prezentare de modă Cycle Chic, concerte live, concursuri cu premii și tombole ad-hoc, Bike Bazar cu accesorii handmade, expoziții de biciclete și accesorii pentru femei, lecții de pedalat, parcare velo, ateliere de reparații biciclete și lecții de mecanică, tururi ghidate, Portret de Biciclistă și food corner.

„Suntem din ce în ce mai multe femei pe bicicletă și acest lucru nu se întâmplă doar în București, ci și în alte orașe ale României. Prin acest eveniment anual suntem alături de toate comunitățile de bicicliști ce promovează bicicleta ca mijloc alternativ de transport în oraș și trag un semnal de alarmă autorităților pentru a dezvolta infrastructura ciclistă.”, spune Oana Deliu, organizatoare SkirtBike.