Senzor GPS rezistent la apă și praf: localizare pentru călătorie și aventură

O soluție interesantă pentru grupuri de turiști sau pentru cei care călătoresc în familie, care merg cu cortul sau pe munte, au cu ei animale de companie sau copii mici. Senzorul GPS LK106 se atașează la rucsac sau se poartă ca un breloc la pantaloni, poate fi montat pe un rucsac sau ca medalion la gât. Este rezistent la apă și praf și îți arată pe smartphone poziția exactă, în timp real, a celui care îl poartă.

gps subacvatic

Ca să nu mai zic că, dacă mergeți cu trenul și vă fură cineva rucsacul în gară, atunci puteți vedea în timp real pe unde umblă infractorul și poate vă recuperați bunurile.
Este un breloc GPS foarte ieftin de la Gearbest, un magazin online din China, care livrează astfel de gadgeturi și în România. Pentru turism este perfect, eu zic că merită încercat. Dacă ați fost vreodată cu animalul favorit la iarbă verde, vă dați seama de ce zic asta. Pentru că un cățel, chiar crescut la bloc, poate alerga liber la pădure și poate nu-l mai găsești așa ușor. Dar dacă are un GPS la zgardă se schimbă situația și poți afla în orice moment unde se află.

Senzorul LK106 are atât o aplicație pentru smartphone sau tablete, dar are și pentru laptop. Puteți vedea pe calculator unde se află subiectul urmărit. Fiind dotat cu protecție de nivel militar, nu doar că rezistă la apă sau praf, dar este de asemenea funcțional de la -40 la +80 de grade Celsius. De asemenea, are un modul GSM care permite optimizarea localizării și le permite copiilor sau bătrânilor să apese un buton de panică dacă s-au rătăcit. Are un buton mare de SOS. Evident, se va trimite un mesaj de ajutor și cu localizarea precisă.

Datorită combinației de GPS și GSM, precizia localizării este redusă de la 30 de metri la GPS tocmai la 5 metri. Astfel persoana dragă sau animalul de companie poate fi găsit rapid.

Am văzut că pe magazinul online Gearbest sunt multe dispozitve GPS tracking, atât pentru buzunar, cât și pentru mașini sau altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *