Magazin Disney în Promenada Mall din București, Floreasca

Magazinul Disney cu cele mai multe produse oficiale se află în Promenada Mall din București, deschis acum în Floreasca. Am fost chiar azi. Magazinul se cheamă ZooperKidZ, nu are încă site, dar promite că va avea o prezență și online. Are o pagină de Facebook unde vor anunța diverse oferte. Magazinul este frumos amenajat, chiar amintește de lumea Disney, de povești și eroii favoriți ai copiilor.

0001

Magazinul ZooperKidZ are 160 de metri pătrați și veți găsi acolo jucării și jocuri originale Disney, costume de super-erou sau de prințesă, lenjerii de pat, încălțări sau tricouri, dar și jocuri video Disney și filme sau desene animate originale pe DVD.

Prețurile nu sunt exagerat de mari, dar sunt prețuri Disney, produsele fiind originale, cu garanție.

Centrul Comercial Promenada din Calea Floreasca nr 246B, sector 1, București, abia s-a deschis zilele astea.

Galerie foto

Etichete: , , , ,


2 Comments

  1. catalin says:

    Asta nu e magazin Disney. Au niste produse de mana a doua sub licenta disney, cum sunt si alea de prin carrefour, da cu preturi cu 50%- 100% mai mari. Din pacata, un disney store ca in italia, cu produse oficiale nu exista in Romania. Magazinul din Promenada – pierdere de timp si de bani.

  2. M says:

    Am cautat de curand sa fac un cadou copilului meu, stiind fiind faptul ca marca Disney e in topul preferintelor celor mici. Preturile acestor produse nu sunt deloc mici, asa ca am colindat putin magazinele ca sa-mi pot bugeta lista… sub 50 euro nu prea gasesc ceva original. Deja ma gandesc serios sa-i ofer ca si cadou o vacanta la Disney! Intr-unul dintre magazine, am gasit un pliant cu o oferta la Disney, un copil pana la 12 ani poate intalni personajele Disney,,pachet cu avion, 3nopti cazare hotel tematic din zona Disney si 3 zile de acces in parcurile Disney, tarif copil de la 249 euro aproximativ, in functie de perioadele de sezon, iar adultii achita de la 399 euro. Oferta preluata de pe http://oferte.citybreakparis.ro

Leave a Comment