Conacul Archia – Deva, Hunedoara

Am ajuns ieri la Conacul Archia, o locație deosebită de lângă Deva, Hunedoara. Amenajat cu gust, cu un interior excelent, cu piscină, cai, tenis și o mulțime de alte activități în aer liber. Camerele sunt punctul forte, decorate cu gust. Vă pun câteva poze din zonă. Merită o vizită când aveți drum pe-aici.

Conacul Archia

Conacul Archia

Am avut parte și de un spectacol medieval, cu cavaleri și domnițe, lupte cu spadele, tras cu arcul și așa mai departe. Oamenii sunt foarte deschiși, amabili și gata să te ajute cu orice.

Internetul merge foarte bine în ciuda faptului că suntem un grup destul de mare.

Am fost astăzi la Sarmisegetuza, o experiență extraordinară avându-l ca ghid pe Vladimir Brilinsky. Povești despre daci, romani și români. Am să revin pe tema asta.

Galerie foto

 

#EnjoyHD este un eveniment organizat de Eventur si Enjoy Diversity, in parteneriat cu Consiliul Judetean HunedoaraConacul ArchiaMichelin Romania si Autonom Rent-a-Car.

You may also like...

4 Responses

 1. Marian says:

  Costumele sunt o reala incantare totusi ma intreb, daca exista si pentru rege asa ceva nu doar pentru cavaleri, ceva armuri nimic, nimic?
  Am auzit ca mai este un roman care face armuri adevarate, deasta intreb.
  La ce pret se inchiriaza un astfel de costum minunat?

 2. Dan Dragomir says:

  Da, de data asta nu au avut armuri 🙂 Nu stiu detaliile, dar poate ne raspund cei de la conac.

 1. 16/09/2013

  […] fost week-end-ul ăsta în Hunedoara, lângă Deva, la Conacul Archia. O locație faină pentru vacanță, dar și pentru evenimente – personale sau corporatiste. […]

 2. 10/09/2014

  […] ajuns la Râșnov după cele câteva zile petrecute la Conacul Archia în Deva (o să revin cu povestea). Ieri a început Festivalul de Film Istoric, un eveniment organizat cu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *