City break chiar în București de Paște 2016

Daca inca nu v-ati hotarat catre ce destinatie sa plecati pentru cateva zile in perioada urmatoare, Bucurestiul poate fi o alegere la indemana. Capitala Romaniei, asteapta sa fie descoperita fiind al zecelea oras ca populatie din Uniunea Europeana, ce are o multime de obiective turistice, parcuri si centre de relaxare in care va puteti petrece timpul liber.

Bucharest City Tour

Cum alegem cazare in Bucuresti?

In perioada Pastelui multe hoteluri din Bucuresti ofera tarife speciale, astfel ca va puteti caza la un hotel superior cu mai putini bani in acesta perioada, cand hotelurile promoveaza diferite oferte. Gasiti informatii complete despre cazare in Bucuresti pe hotel-bucuresti.com.
Astfel, daca alegeti o cazare in zona centrala, de unde sa puteti merge pe jos catre majoritatea obiectivelor turistice, aveti la dispozitie o multitudine de hoteluri de la 3 stele la 5 stele, potrivite pentru orice buget. Pe masura ce va indepartati centrul orasului tarifele incep sa scada, dar va puteti bucura de acelasi nivel de confort la un pret mai avantajos.  Este foarte important ca locatia aleasa sa aiba acces rapid la mijloacele de transport in comun ce va pot ajuta pentru deplasarea rapida catre punctele de interes.
Una dintre locatiile ce in perioada Pastelui va asteapta cu tarife speciale, este hotelul de 4 stele, Rin Central. Hotelul se afla la scurta distanta de Piata Unirii si centrul vechi al orasului, avand posibilitatea de a merge pe jos! Tariful pentru cazarea la Rin Central incepe de la 53 euro, si include taxele si micul dejun.  Conform Tripadvisor.com, acesta este unul dintre hotelurile recomandate de turisti pentru cazare in Bucuresti.
ROBUANG_executive_twin
Ce se poate vizita in Bucuresti?
Cele mai cunoscute obiective turistice, pe care in mod obligatoriu trebuie sa le includeti in vizita dumneavoastra in Bucuresti sunt: cladirea Palatul Parlamentului, Muzeul Satului Roma”Dimitrie Gusti”, Muzeul National de Arta al Romaniei, Ateneul Roman, Biserica Stavropoleos, Arcul de Triumf, Muzeul de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, acesta din urma fiind foarte cautat de turistii cu copii. Mai multe informatii despre obiectivele turistice aici.
Incepand cu 1 mai 2016, va fi reluata activitatea autobuzelor supraetajate  Bucharest City Tour, linia turistica care circula pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos Kiseleff, si inapoi in Piata Presei, traseul avand in total 14 statii, durata traseului fiind parcursa in aproximativ 50 de minute. Costul unui bilet este de 25 lei pentru un adult si 10 lei pentru copiii cu varsta intre  7 – 14 ani, iar cardul de calatorie este valabil 24h de la validare.
De asemenea, in Bucuresti puteti face plimbari lungi prin parcurile Capitalei, parcul Herastrau, Gradina Cismigiu. Se poate vizita si Gradina Botanica, unde puteti vedea peste  5000 de specii de plante.

Cel mai mare parc al Bucurestiului Herastrau, numara printre atractiile sale, un teatru de vara, pavilioane pentru diferite expozitii, cafenele, cluburi si restaurante de lux, dar si un hotel. Lacul Herastrau este utilizat pentru agrement, sporturi nautice si navigatie.
La inceputul anului 2016 s-a deschis in apropiere de Bucuresti, cel mai mare centru de wellness din intreaga Europa, Therme Bucuresti. O zi de relaxare in minunatul centrul este exact ceea  ce trebuie la finalul unui city break. Piscine,  saune tematice, tratamente corporale, diferite tipuri de masaj, si multe zone de relaxare amenajate cu plante exotice si palmieri. Apa termala este extrasa de la o adancime de peste 3000 m, si alimenteaza cele 8 piscine si 16 tobogane.
Centrul este deschis de luni pana duminica, inclusiv in perioada sarbatorilor, respectiv a Pastelui, iar tarifele pornesc de la 25 lei pentru un copil si 39 lei pentru un adult, copiii cu varsta de pana in 3 ani beneficiind de gratuitate. Locatia se afla in zona de nord, in localitatea Balotesti, fiind amplasat la aproximativ 10 minute de intrarea in Bucuresti.
Daca doriti sa petreceti mai multe zile in cadrul centrului este indicat sa alegeti o cazare cat mai aproape de acesta zona, si anume o cazare la hotel in Otopeni. In aceasta zona sunt mai multe hoteluri  de 3 – 4 stele, iar tarifele pentru cazare incep de la 35 euro la un hotel de 3 stele, iar la cel mai renumit hotel din zona Otopeni, Angelo Airport  by Vienna House tariful ajunge si la 90 euro pentru o noapte de cazare.  Daca veti sosi cu avionul in Bucuresti, trebuie avut in vedere ca hotelurile din zona aeroportului Henri Coanda pun la dispozitie si un serviciu de transfer gratuit.
In privinta mancarii in Bucuresti, nu aveti de ce sa va ingrijorati, mancarea la restaurant nu este scumpa, in zona centrala existand foarte multe restaurante si fast food-uri potrivite pentru orice buget. Tripadvisor.com, va recomanda cele mai bune restaurante din Bucuresti, dintre care:  El Torito, Hard Rock Café, Sharkia, Caru’ cu Bere, Hanu’ lui Manuc si lista poate continua cu multe alte restaurante de top  din Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *