Cipru – insula Afroditei

Asa cum v-a obisnuit, Agentia Travelmax va aduce mai aproape de cele mai interesante destinatii din lume. Dupa Grecia si Turcia, si cu o mare afinitate fata de aceste doua tinuturi va prezentam Cipru. Travelmax va sugereaza sa va petreceti concediul in Cipru pentru plajele aurii, bucataria delicioasa sau tumultoasa viata de noapte.

Cipru - insula Afroditei
Cipru - insula Afroditei

Cipru

Cipru a fost un teritoriu intens disputat din antichitate pana in zilele noastre. In ciuda dimensiunii sale reduse, Insula Cipru ofera cate ceva pentru cele mai diverse gusturi si bugete. Agentia Travelmax asigura cazare individuala sau pachete de tip charter cu avionul.

In topul statiunilor din Cipru se afla Ayia Napa, cea denumita Ibiza Ciprului. Asa cum se poate intui Ayia Napa este o destinatie predilecta petrecerilor si petrecaretilor prin atmosfera tinereasca ce se resimte din cluburile si restaurantele sale. Plaje moderne cu distinctia Blue Flag, posibilitatea de a practica bungee jumping sau sporturi nautice, calarie fac din Ayia Napa una dintre cele mai bune alegeri pentru un sejur in insula Cipru.

Urmatoarea surpriza cipriota este vechiul Neapolis din antichitate, actualul fascinant Limassol care este impartit in doua: orasul vechi si orasul nou. Luati in considerare varianta de a vizita Limassol in timpul unuia dintre diversele festivaluri care se desfasoara aici.

Cea de a treia oferta pentru petrecerea unui sejur in Cipru este Protaras, care poate fi o alternativa interesanta pentru distractia nocturna. In Protaras plajele aurii se imbina lin cu apele Marii Mediterane, cluburile de noapte, disco-barurile si restaurantele.

Alegeti sa petreceti cel putin un sejur in Cipru pentru serviciile ireprosabile, peisajele superbe, vinul cipriot sau satele mirifice care au dezvoltat veleitati pentru diferite forme de arta. Fie ca vizitati Nicosia, capitala insulei Cipru, situl arheologic de la Paphos, orasul-fantoma Famagusta sau mergeti in croaziera de neuitat in compania Piratilor, agentia Travelmax va garanteaza o experienta unica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *