Cel mai aglomerat weekend la mare , la Sandalandala

Aproape 1.000 de turiști au ales campingul Sandalandala pentru a-și petrece unul dintre cele mai călduroase weekenduri din acest an, iar câteva mii de persoane s-au relaxat pe terasa special amenajată, unde au putut urmări meciurile Campionatului European 2016.

Campingul Sandalandala (4)

Aici a fost transmis și meciul România – Albania, ultimul al naționalei noastre la Euro 2016. Dintre atracțiile campingului, oamenii s-au arătat interesați de Cortul celor 7 simțuri și de bicicletele Pegas, care i-au îmbiat la plimbare prin Vamă.

Toți cei care vor să se distreze la Sandalandala sunt așteptați în continuare, iar cea mai aglomerată perioadă se preconizează a fi între 20 iulie și 15 august. Totodată, în perioada 11 – 13 august se va desfășura Sunset Festival, un eveniment dedicat muzicii urbane, pentru care biletele de acces pot fi cumpărate de pe site. În acest sezon, Sandalandala așteaptă aproximativ 10.000 de turiști în camping.

Cazarea în campingul Sandalandala pentru trei zile costă 174 de lei pentru două persoane. Tariful este valabil pentru cei care vin cu propriul cort, iar dacă aleg corturile deja pregătite îi costă 210 lei. Pentru 360 de lei pot alege să aibă și două paturi. De asemenea, Sandalandala a pregătit pachete cu mic dejun și prânz la prețuri atractive, pentru a oferi o experiență completă tuturor prietenilor. Este al treilea sezon pentru campingul Sandalandala și de la an la an turiștii sunt tot mai interesați să descopere pe timpul vacanței cele mai frumoase moduri prin care se pot relaxa în acest loc cuceritor.

Campingul Sandalandala (5)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *