Bucurestiul vechi in imagini

A fost lansat noul site “Vechiul Bucuresti in imagini”, cea mai mare arhiva web de imagini din Bucurestiul de altadata, structurata pe categorii tematice. In cadrul proiectului “Imagini vechi din Romania”, editura Infarom a lansat noul site “Vechiul Bucuresti in imagini”, o arhiva web continand sute de imagini din vechiul Bucuresti, grupate in galerii tematice: Subiecte citadine (Grafica sec. 18, Grafica sec. 19, Pictura sec. 19, Foto sec. 19, Foto 1900 – 1910, Foto 1911 – 1930, Foto 1931 – 1949) si alte subiecte (Familia regala, Traditii populare, Moda veche, Reclame vechi).

Iubitorii timpurilor trecute pot zabovi la adresa http://bucuresti.infarom.ro pentru a-si delecta ochiul si spiritul cu imagini din vechiul Bucuresti.
Site-ul face parte dintr-un proiect mai larg, care va continua cu realizarea de arhive web cu imagini vechi din celelalte orase mari ale Romaniei.

Etichete: , , , , ,


2 Comments

  1. LumeaMare says:

    Foarte frumos! Ma bucur sa vad ca exista initiative in urma carora sa putem vedea si partile frumoase ale tarii in care traim. Nu sunt dintre cei care tine mortis ca avem cea mai frumoasa tara (ma refer mai ales la orase) insa e pacat ca nu stim sa valorificam putinul ala .. cu istoria lui cu tot.

  2. Turism says:

    Excelent blog, ma bucur ca ai trecut pe la noi 😉

Leave a Comment