Bilete de avion pentru fanii Stars Wars prin Vola.ro

Pentru ca intreaga echipa Vola.ro este fana Star Wars, noaptea trecuta au pregatit o campanie draguta pentru toti fanii nostalgici ai Razboiului Stelelor.

Accesand pagina dedicată, fanii Star Wars isi vor putea rezerva bilete de avion spre locurile in care s-au filmat cele mai spectaculoase scene, dupa cum umeaza:

Bilete de avion spre Milano / Lacul Como, unde au fost filmate scene din filmul ‘Atacul Clonelor’. Pretul biletului de avion incepe de la 9 euro / persoana.
Bilete de avion spre Napoli / Palatul Caserta, unde au fost filmate scene din filmul ‘Amenintarea Fantomelor’. Pretul biletului de avion incepe de la 52 euro / persoana.
Bilete de avion spre Sevilla / Plaza de Espana, unde au fost filmate scene din filmul ‘Atacul Clonelor’. Pretul biletului de avion incepe de la 88 euro / persoana.
Bilete de avion spre Tunis / Matmata, unde au fost filmate scene din filmul ‘O Noua Speranta’. Pretul biletului de avion incepe de la 181 euro / persoana.
Bilete de avion spre Abu Dhabi, unde au fost filmate scene din filmul ‘Trezirea Fortei’. Pretul biletului de avion incepe de la 391 euro / persoana.
Bilete de avion spre Thailanda, Phuket / Phang Nga Bay, unde au fost filmate scene din filmul ‘O Noua Speranta’. Pretul biletului de avion incepe de la 513 euro / persoana.

May the Fourth Be With You!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *