Athne Palace Hilton BucureSti, cel mai eco-friendly hotel Hilton

Athne Palace Hilton a reusit sa economiseasa cea mai multa energie in anul 2009, devansand toate celelalte hoteluri Hilton din Europa Centrala, de Est si din Turcia. Pentru efortul de a proteja mediul inconjurator, membrii echipei hotelului au fost premiati cu cate o bicicleta fiecare.

Competitia Win a Bike face parte din programul Hilton Sustenability Challenge, demarat de lantul hotelier pentru a reduce consumul de energie si de apa. Directia ecologica abordata de Hilton Worldwide a fost adoptata de peste 180 de hoteluri din Europa.

Athenee Palace Hilton Bucuresti
Athenee Palace Hilton Bucuresti

Atheane Palace Hilton va marca evenimentul de premiere a echipei pentru nivelul redus de consum din 2009 printr-un brunch. Acesta va avea loc sambata, 15 mai, intr-o atmosfera destinsa, unde sunt invitati toti cei interesati de initiativa Hilton si de protejarea mediului.

Friedrich Niemann, General Manager al hotelului Athne Palace Hilton, declara: Suntem incantati sa fim castigatorii competitiei de economisire a energiei Win a Bike. Bicicletele primite sunt un mod excelent de a premia echipa hotelului pentru implicarea deosebita in acest proiect. Ne bucuram ca le-am putut rasplati cum se cuvine incercarea de a face nota discordanta in societatea de astazi, in care toti sunt prea ocupati sa se mai gandeasca la mediul nconjurator.
In ultimii patru ani, Hilton Worldwide a reusit sa reduca emisiile de dioxid de carbon cu 110.000 de tone, adica echivalentul a 33.000 de masini care circula timp de un an. In ceea ce priveste consumul de apa, Hilton a economisit o cantitate care ar putea umple 320 de bazine olimpice.
Pana in 2014, obiectivele proiectului Hilton de sustenabilitate sunt reducerea cu 20% a emisiilor de dioxid de carbon, a consumului de energie si a volumului de reziduri si reducerea cu 10% a consumului de apa. Modalitatile prin care lantul hotelier incearca sa atinga aceste obiective sunt folosirea becurilor fluorescente, eficientizarea consumului computerelor si al imprimantelor, reciclare si debit mai mic de apa la toalete.

Despre Hilton Hotels

Hilton Hotels este liderul global n domeniul ospitalitatii, care ofera oaspetilor sai stil Si servicii de nalta clasa n mai multe tari dect orice alt brand hotelier full-service. Athne Palace Hilton se afla situat de aproape 100 de ani n inima oraSului BucureSti. Astazi, a devenit un hotel cu facilitati moderne, cum sunt cele trei restaurante exclusiviste sau cazinoul, dar nca mai pastreaza farmecul vremurilor demult trecute.

Despre Hilton Worldwide

Hilton Worldwide este liderul mondial in ospitalitate, cu acoperire completa a segmentelor incepnd de la hoteluri de lux si resorturi full-service pana la hoteluri cu apartamente pentru sederi prelungite si hoteluri mid-priced pentru bugete medii. De peste 90 de ani, Hilton Worldwide ofera calatorilor de afaceri si de agreement servicii de cazare de inalta calitate. Compania este dedicata continuarii traditiei de a oferi oaspetilor sai experiente exceptionale in toate locatiile la nivel global. Portofoliul de branduri contine peste 3.500 de hoteluri si include Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton Si Hilton Grand Vacations. Compania desfaSoara, de asemenea, programul global Hilton HHonors de recompensare a oaspetilor.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.hiltonworldwide.com .

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *