50 de ani de la primul zbor KLM Amsterdam – București

KLM a sărbătorit 50 de ani de la lansarea primului zbor pe rută Amsterdam a€“ București, efectuat pe 31 Martie 1965. Cu această ocazie, compania aeriană a pregătit o serie întreagă de surprize dulci și cadouri promoționale pasagerilor care călătoresc astăzi cu KLM, dar și o ofertă specială de preț pe rută aniversară: București a€“ Amsterdam de la 109 euro.

KLM 31.03 3

Pasagerii care au zburat astăzi pe rută București a€“ Amsterdam din Aeroportul Otopeni au primit înainte de îmbarcare surprize dulci și cadouri personalizate, ocazie cu care KLM a anunțat sărbătorirea a 50 de ani de la primul zbor pe această rută.
50 de ani de la primul zbor. 50 euro reducere la prețul biletului Amsterdam – București
Pe lângă evenimentul din aeroport, KLM a pregătit și o ofertă de preț pentru bilețele de avion pe rută Amsterdam a€“ București: 109 euro biletul de avion dus-întors, cu toate taxele incluse. Promoția este valabilă începând de astăzi și până pe 2 aprilie, cu posibilitatea de călătorie între 20 aprilie a€“ 31 mai 2015. Rezervările se pot face pe site-ul www.klm.ro sau la agențiile de turism.
KLM, cea mai veche companie aeriană care operează sub același nume
KLM a sărbătorit anul trecut în octombrie, 95 de ani de activitate, fiind cea mai veche companie aeriană care operează sub același nume încă de la început. Compania a fost fondată în 1919 pe 7 octombrie de către Albert Pleșmă. Din anul 1970 uniformele echipajului de zbor au aceeași culoare, design-ul fiind schimbat în 2010 de către Mart Visser. Primul zbor KLM a avut loc la 17 mai 1920, iar primul pilot KLM a fost Jerry Shaw care a zburat de la aeroportul Croydon, Londra spre Amsterdam și a transportat doi jurnaliști britanici. În prezent, KLM transporta pasageri și marfă în peste 90 de destinații din întreagă lume.
KLM – cea mai punctuală și cea mai sigură companie aeriană, în anul 2014
KLM a fost în 2014 cea mai punctuală companie aeriană din lume, conform site-ului FlightStats.com. Peste 88% dintre zborurile KLM au decolat și aterizat la timp.
Totodată, KLM a fost declarată cea mai sigură companie aeriană din Europa în anul 2014, de către centrul german de evaluare a companiilor aeriene, JACDEC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *